Ilmoittaudu korttikoulutukseen

TYÖTURVALLISUUSKORTTIKOULUTUS sekä lähi- että verkkokoulutuksena – Kun ilmoitat sähköpostiosoitteen, niin saat myös mobiilikortin käyttöösi.

Ilmoittautumislinkki alareunassa

LÄHIKOULUTUS:

ma 4.12.2023

klo 8-15 + tenttiJos ei korttia tai se on vanhentunut. Hinta 79 e + alv 24% PERUTTU

klo 8-12 + tentti PERUTTU- Kertauskurssi, jos kortti voimassa kurssipäivänä. Hinta 59 e + alv 24%. Merkitse ilmoittautumislomakkeen lisätietokenttään kortin numero (oltava ehdottomasti oikein) ja voimassaoloaika kk/vvvv

Ilmoittautumiset viim. pe 1.12.

Paikka: Etelä-Pohjanmaan Elinkeinotalo, Huhtalantie 2, 60220 Seinäjoki / Koulutustila ”Pentti”. Eteisaulasta oikealle Trahteeri-ravintolaan ja koulutustila on heti oikealla.

Etupihan vieraspaikoille saa pysäköidä ja jos ne ovat jo täynnä, niin kaikille merkityille tolppapaikoillekin saa pysäköidä.

Hinta sis. aamulla klo 9 kahvit ja leivät (kaikille)+ iltapäivällä kahvit ja pullat (niille, joilla on ”täysi” päivä). Omakustanteinen buffetlounas samassa rakennuksessa olevassa Ravintola Huipulla Trahteerissa tarjolla hintaan 11,90 (sis. alv)

Safeco postittaa osallistujille n. kahden viikon kuluessa Työturvallisuuskortit tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Uusien asiakkaiden maksusuoritusten on oltava tilillä ennen kortin toimittamista.

Peruuttamatta jääneet ilmoittautumiset laskutetaan samalla hinnalla kuin osallistuminen.

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta koulutuksesta.

TULITYÖKORTTIKOULUTUS sekä lähi- että verkkokoulutuksena – Kun ilmoitat sähköpostiosoitteen, niin saat myös mobiilikortin käyttöösi.

Ilmoittautumislinkki alareunassa

LÄHIKOULUTUS:

pe 8.12.2023 klo 8-16.  Ilmoittautumiset viim. ke 6.12. Hinta 95 e + alv 24% PERUTTU

Paikka: Konferenssikeskus Valkea, Alakerran monitoimisali, Koulukatu 47, Seinäjoki (ilmainen pysäköinti – Muista kiekko). Hintaan sis. aamukahvi + leipä tai kinkkupiirakka tms. + iltapäiväkahvi ja keksi.

————————–

Safeco postittaa osallistujille n. kahden viikon kuluessa Tulityökortit tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Uusien asiakkaiden maksusuoritusten on oltava tilillä ennen kortin postittamista.

Peruuttamatta jääneet ilmoittautumiset laskutetaan samalla hinnalla kuin osallistuminen.

Pyydä tarjous yrityskohtaisesta koulutuksesta.

Ilmoittaudu korttikoulutukseen