Tulityökorttikoulutus

Tiesitkö, että sinulta vaaditaan tulityölupa, kun työskentelet tilapäisellä tulityöpaikalla? Tulityöluvan myöntäjällä ja tulityöntekijällä on oltava voimassa oleva tulityökortti. Myös tulityövartijalla on hyvä olla tulityökortti.

Tulityökorttikoulutus sekä katto- ja vedeneristysalan tulityökoulutus yhdistyivät 1.1.2016. Uusi tulityökortti osoittaa pätevyytesi molempiin tulityömenetelmiin.

Hanki tulityökortti Safecolta, tulitöiden ammattilaiselta. Käytössämme on paitsi alan vahvin ammattitaito, myös viimeisin tekniikka ja kalusto tulityökurssien toteutukseen.

Tunnemme hyvin tulitöitä koskevat säädökset ja määräykset. Tiedämme millaisia riskejä tulitöihin sisältyy ja miten vaaratilanteita voidaan ehkäistä - sekä henkilöiden että omaisuuden turvaamista ajatellen. 

Järjestämme Tulityökorttikoulutuksia n. 100 km säteellä Seinäjoelta.

Seuraavat Tulityökorttikoulutukset - Ilmoittaudu heti mukaan! TERVETULOA!

Paikka ja aika: Duudsonit Activity Park, Yrittäjäntie 8, Seinäjoki klo 8-16

ma 28.10.2019. Ilmoittautumiset to 24.10. mennessä.

ma 11.11.2019. Ilmoittautumiset to 7.11. mennessä.

ma 25.11.2019. Ilmoittautumiset to 21.11. mennessä.

ma 9.12.2019. Ilmoittautumiset to 5.12. mennessä.

Hinta 89,50 e + alv 24% sis. aamu- ja iltapäiväkahvit sekä lounas. (Verollinen hinta 110.98 e)

Organisaatioiden omia koulutuksia järjestetään kaiken aikaa. Pyydä tarjous.

 

Koulutuksen ilmoittautumislomake

Powered by BreezingForms

Varmista paikkasi ja ilmoittaudu heti: sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 0440 830 007 / Esko Vainionpää

Pyydä tarjous >> koulutuksesta omalle organisaatiollesi!

 

Tulityökortti on Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön (SPEK) myöntämä kortti, jonka saa hyväksytysti suoritetusta tulityökoulutuksesta. Tulityökorttia tarvitaan työssä, joka voi aiheuttaa palovaaran ja jossa syntyy kipinöitä tai käytetään liekkiä tai muuta korkeaa lämpöä. Tulitöitä ovat esimerkiksi sähkö- ja kaasuhitsaustyöt, kaasujuotostyöt, kuumailmapuhallintyöt, polttoleikkaustyöt sekä metallien hionta ja katkaisu laikalla. Katto- ja vedeneristysalan tulitöitä ovat esimerkiksi eristettävän alueen kuivaaminen liekillä tai kuumalla ilmalla, bitumin kuumentaminen bitumikeittimessä, kermieristysten kiinnittäminen kuumentamalla sekä muut työt, joissa käytetään kaasupoltinta, avoliekkiä, kuumailmapuhallinta tai vastaavaa voimakasta lämpösäteilyä tuottavaa työvälinettä.

Tulityöt on pyrittävä aina tekemään vakituisella tulityöpaikalla. Jos töitä joudutaan tekemään kuitenkin tilapäisellä tulityöpaikalla, tulee tulityöntekijällä olla kirjallinen, määräaikainen tulityölupa. Tulityölupa on aina kohdekohtainen, ja lupa oikeuttaa vain siinä määriteltyjen tulitöiden suorittamisen.

Tulityökorttikoulutuksen tavoitteet:

  • Työntekijät ja luvan myöntäjät ymmärtävät tulitöihin liittyvät riskit sekä osaavat toteuttaa turvatoimet ennen työn aloittamista, tulityön aikana ja sen jälkeen.

  • Tulitöiden osapuolet ymmärtävät ennakkosuunnittelun, riskienhallinnan ja turvallisen tulityöprosessin merkityksen.

  • Tulitöiden osapuolet osaavat toimia oikein onnettomuustilanteissa.

Tulityökoulutus ja tulityökortin voimassaolo

Tulityökoulutus kestää kahdeksan tuntia. Se sisältää teoriaopetusta, suojausharjoituksia, alkusammutusharjoituksen sekä tutkintokokeen. Tulityökoulutus on sama myös korttiaan uusiville.
Tulityökortti on voimassa viisi vuotta Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Kortin voi halutessaan tilata kätevänä mobiilikorttina matkapuhelimeen. Tutustu Tulityökorttikoulutuksiimme ja ilmoittaudu heti!

Safecolta saat organisaatiollesi myös tulityösuunnitelman.

Tulityökorttikoulutus - kurssit Safecolta